Onze activiteiten


Ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte is het centrale punt van All2gether. Hier vinden de inloop en de pauzes van onze deelnemers plaats, wat de sociale contacten bevorderd. Deelnemers kunnen hier een kop koffie of thee (gratis) drinken.  


Sporten

Door het deelnemen aan beweegprogramma’s blijft de deelnemer gezond, fysiek en mentaal sterk. Hierdoor ontstaat ook een gezonder levenspatroon. Iedere deelnemer, jong en oud, kan deelnemen aan het sporten.


Muziek

De deelnemer is bezig met muziek en kan muziekinstrumenten leren bespelen (o.a. gitaar en keyboard). Het bezig zijn met muziek is rustgevend en zal de deelnemer ontstressen. Er zal ook projectmatig gewerkt worden; bijvoorbeeld het, al dan niet gezamenlijk, schrijven en componeren van een lied.


Fotografie

De deelnemer leert de algemene aspecten van het digitale fototoestel en het fotograferen. Deelnemers kunnen gebruik maken van een spiegelreflex camera die zij tijdens de activiteit in bruikleen krijgen. Ook zijn er regelmatig projecten op locatie.


PC gebruik

De deelnemer leert omgaan met de computer en computerprogramma’s. Wij hebben de beschikking over ruim 300 online cursussen waaraan de deelnemers kunnen werken en een certificaat kunnen behalen. Enkele voorbeelden zijn cursus Office 365, cursus Spaans, cursus website bouwen, cursus gebarentaal etc.


Creatief

De deelnemer is op een creatieve manier bezig met o.a. schilderen, tekenen, borduren, knutselen, diamond painting, etc. 
Wij hebben de beschikking over maar liefst 5 ateliers waardoor deelnemers rustig en geconcentreerd kunnen werken aan hun project.


Het spelen van (bord)spellen

Deelnemers kunnen (bord)spellen met elkaar spelen. Het bevordert de sociale interactie met elkaar. Wij hebben een ruime keuzemogelijkheid van (bord)spellen. Uiteraard mogen deelnemers ook een eigen spel naar keuze meenemen.


Loungeruimte

In de loungeruimte heerst een huiselijke sfeer, wat door onze deelnemers als prettig wordt ervaren. De deelnemers kunnen hier sociale contacten opdoen/behouden onder het genot van een kop koffie of thee (gratis). Ook kunnen de deelnemers na hun activiteit even relaxen.